“Heidi Klum zwanger van vijfde kindje”

© ISOPIX

Het Duitse model Heidi Klum (45) zou momenteel zwanger zijn van haar vijfde kindje. Dat gerucht werd aangewakkerd door een goede vriend en ‘Next Top Model’-collega Wolfgang Joop, die een interview gaf aan de zender RTL Deutschland.

vwh

Heidi Klum is momenteel samen met de 29-jarige Tom Kaulitz, gitarist bij de Duitse poprockgroep Tokio Hotel. Met Kerstmis raakte bekend dat de twee gaan trouwen, maar volgens Joop hebben ze nog een andere heuglijke gebeurtenis om naar uit te kijken. Toen de reporter vroeg of Klum een baby verwacht, antwoordde de man duidelijk. “Ik denk het wel. Tom heeft het me verteld.”

Het koppel heeft het nieuws nog niet bevestigd, al deed Kaulitz wel geheimzinnig in een eerder interview in een Duitse talkshow. “Daar zeg ik niets over”, klonk het. Heidi Klum heeft al vier kinderen. Eén uit haar relatie met de Italiaanse zakenman Flavio Briatore en drie uit haar huwelijk met de Britse zanger Seal, dat na zeven jaar strandde in 2014. Tom Kaulitz was van 2015 tot 2018 getrouwd met model Ria Sommerfeld, maar dat huwelijk bleef kinderloos.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook