Orlando Bloom geeft dezelfde verlovingsring aan Katy Perry als aan ex-vrouw Miranda Kerr

Bron © People

Foto: REUTERS

Katy Perry en Orlando Bloom gaan trouwen en de zangeres toonde trots haar enorme verlovingsring op Instagram. Maar fans van Bloom wezen hem er stilletjes op dat ze die ring wel eens eerder gezien hebben….

Voor wereldsterren Katy Perry (36) en Orlando Bloom (42) kreeg Valentijn dit jaar een extra betekenis: het koppel verloofde zich en plaatste een originele foto op hun Instagramaccounts. Maar ondanks dat fans van het koppel door het dolle heen zijn, stelden ze zich wel vragen bij de keuze van de verlovingsring. De gouden ring met diamanten in de vorm van een ‘Bloom’ heeft wel erg veel weg van de ring die de acteur kocht voor zijn eerste vrouw, het Australische topmodel Miranda Kerr.

LEES OOK. Katy Perry en Orlando Bloom gaan trouwen

Heeft Bloom er zich snel vanaf gemaakt? Volgens anonieme bronnen uit de omgeving alvast niet. “Orlando heeft echt veel tijd gestoken in het huwelijksaanzoek”, zegt een vriend aan het Amerikaanse People. “De familie van Katy was op de hoogte en ze was zeer geëmotioneerd. Ze willen zelfs snel aan kinderen beginnen.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lifetimes

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

Door lla