De gewiekste ‘WAG’ van Mauro Icardi, ploegmaat van Radja Nainggolan bij Inter: “Dit voelt alsof ze hem een been afnemen”

Wanda Nara is model, makelaar en een graag geziene gast in tv-programma’s.

Al weken beheerst Wanda Nara het Italiaanse voetbal. De echtgenote – of in het jargon ‘WAG’ – van Inter-speler Mauro Icardi is ­spelersmakelaar, model en een graag geziene gast in ­tv-shows. Zo probeerde ze onlangs in een Italiaanse voetbalshow uit te leggen waarom Icardi zijn kapiteinsband kwijt is en waarom hij niet meer speelt. “Hij is zo fier om het shirt van Inter te mogen dragen. Dit voelt alsof ze hem een been afnemen”, zei ze in tranen.

LEES OOK. Rel tussen Inter en Icardi blijft voortduren: “Hij heeft geen knieblessure”

Maar zelf zou Nara geen onschuldige rol spelen in het verhaal. Zo zou ze Icardi hebben ingefluisterd dat hij excuses moet eisen van de club en pas weer mag spelen als hij weer kapitein mag zijn. Lastig voor de club, want in Icardi’s contract staat dat hij tussen 1 en 15 juli mag vertrekken naar een buitenlandse club die meer dan 110 miljoen euro op tafel legt. En er zou al bij verschillende clubs interesse zijn. Sowieso zal het ­Argentijnse koppel dus een flinke duit overhouden aan de hele affaire. Goed gespeeld van ­Nara?

LEES OOK. Krant bekritiseert zijn vrouw en dus slaat ploegmaat Nainggolan hard terug: “Hoe kan je deze rotzooi schrijven?

LEES OOK. Wie is Mauro Icardi? De wereldspits die door Messi mislukte en berucht werd door liefdesdriehoek (+)

De gewiekste ‘WAG’ van Mauro Icardi, ploegmaat van Radja Nainggolan bij Inter: “Dit voelt alsof ze hem een been afnemen”
Foto: BELGAIMAGE
Door red
AANGERADEN
Meest recent