Zo leerden Katy Perry en Orlando Bloom elkaar kennen

Foto: Isopix

Tijdens de première van 'American Idol' op de Amerikaanse televisie, begon jurylid Katy Perry spontaan te vertellen over hoe ze haar verloofde Orlando Bloom had ontmoet. Dat gebeurde blijkbaar in de bekende fastfoodketen In-N-Out.

Elkaar leren kennen in een hamburgerrestaurant, het is ongetwijfeld een verhaal dat van toepassing is op heel wat verliefde Amerikanen, maar het geldt dus ook voor Katy Perry en Orlando Bloom. Dat bekende de popster zelf toen tijdens 'American Idol' een van de kandidaten vertelde dat ze bij de bekende fastfoodketen In-N-Out werkt.

"Mag ik je iets liefs vertellen?", zei Perry. "Ik ontmoette mijn vriend in In-N-Out. Na de Golden Globes ging ik samen met mijn veiligheidsperoneel tien hamburgers halen en plots zag ik zijn hand - hij zat niet eens aan onze tafel - een hamburger grijpen. Waarna ik hey, dat is mijn burger riep."

Ze kon zijn grappig manoeuvre duidelijk wel smaken, want sinds 2016 zijn de twee onafscheidelijk. Zelfs toen hun relatie begin 2017 werd stopgezet, bleven ze elkaar regelmatig zien. De acteur vroeg haar in 2019 op Valentijn uiteindelijk ten huwelijk in een helikopter.

Door flb