Waarom prins William het niet zou gemaakt hebben als kapper

Foto: Photo News

Afgelopen dinsdag bezochten de Britse prins William en Kate Middleton het Engelse Blackpool. Daar praatten ze onder meer met een papa van de organisatie Dads 4 Life. Uit dat gesprekje bleek dat de prins niet echt talent heeft als kapper…

De vader die het koninklijke paar ontmoette, vertrouwde de twee toe dat hij dankzij YouTube had geleerd om het haar van zijn dochter in model te brengen. De prins pikte erop in en waarschuwde de man voor staartjes. “Nooit proberen. Die zijn een nachtmerrie”, zei hij.

Waarom prins William het niet zou gemaakt hebben als kapper

Blijkbaar is de prins ’s morgens vaak van dienst om de haartjes van prinses Charlotte te verzorgen en schuwt hij de dagen waarop hij een paardenstaart moet maken. Kate Middleton vroeg aan de man of hij ooit al eens een vlecht heeft geprobeerd. “Dat is pas moeilijk”, zei ze.

Volgens prins William ligt het feit dat hij al moeite heeft om een simpele staart te maken niet aan zichzelf en zeker niet aan een gebrek aan kapperskunsten. “Ik heb gewoon te weinig haar om mee te oefenen”, gaf hij als oorzaak van het probleem.

Door vwh