De zeldzame verlovingsring van Jennifer Lopez is miljoenen waard

Foto: ig

De Amerikaanse popster Jennifer Lopez (49 ) gaat trouwen met haar vriend Alex Rodriguez (43). Die heeft de ‘Love Don’t Cost A Thing’-ster ten huwelijk gevraagd met een ring die juweliers verbluft. Het sieraad is immers bezet met een joekel van een diamant en kan volgens kenners 5 miljoen dollar (4,4 miljoen euro) waard zijn.

Jennifer Lopez en haar nieuwe aanstaande genieten momenteel van elkaar op de Bahama’s nadat ze zich daar hebben verloofd. Om het nieuws wereldkundig te maken, deelden de twee afgelopen weekend een foto van hun verstrengelde handen. Rond haar vinger - je kunt er écht niet naast kijken - zit een ring met een gigantische diamant. Hoewel het koppel geen details over het sieraad heeft meegegeven, vermoeden juweliers dat het een fortuin waard is.

“Het een van de mooiste verlovingsringen die ik ooit bij een beroemdheid heb gezien”, zegt de Amerikaanse juwelier Andrew Fox aan entertainmentblad People. Hij heeft zelf een gelijkaardige diamant in de collectie gehad en raamt de kostprijs op basis daarvan tussen de 1 en 1,9 miljoen dollar (1,6 miljoen euro).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥?♥?♥?♥?♥?♥?♥?♥?

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Zijn concullega Ajay Anand, zaakvoerder van Rare Carat, schat de waarde van het juweel veel hoger in. “Ons team van edelsteenkundigen en diamantspeialisten schatten dat de steen 20 karaat is en ongeveer 4,5 miljoen dollar (4 miljoen euro) waard is. Deze schatting geldt als het om een D-Flawless gaat (een zeer zeldzame, kleurloze edelsteen. Bij Shane Co: Diamond Jewelers zijn ze het ermee eens dat het om een uiterst zeldzame diamant gaat en net daarom schatten ze dat de ring algauw 5 miljoen dollar (4,4 miljoen euro) waard kan zijn.

Voor Jennifer Lopez wordt het haar vierde huwelijk. Hij is ook al een keertje getrouwd geweest. De twee hebben elk twee kinderen uit vorige huwelijken.

Door vwh