Verwarring om toestand van Paris Jackson

© REUTERS

Volgens TMZ zou Paris Jackson (20), de dochter van wijlen Michael Jackson, zaterdag in het ziekenhuis opgenomen zijn na een vermeende wanhoopsdaad, maar op Twitter noemt ze de site “leugenaars”.

adm

Onduidelijkheid over de toestand van de dochter van Michael Jackson. Volgens TMZ werd Paris om half acht zaterdagochtend (lokale tijd) naar het ziekenhuis gebracht. Bronnen dicht bij de familie melden aan de entertainmentsite dat Paris een zelfmoordpoging zou hebben ondernomen. De documentaire Leaving neverland zou de aanleiding zijn geweest. In de film wordt haar vader beschuldigd van jarenlang kindermisbruik. Paris heeft altijd de onschuld van haar vader geloofd.

In een tweet noemt Paris de entertainmentsite “leugenaars”. Nog volgens TMZ is Paris al ontslagen uit het ziekenhuis en is ze “onder de hoede van haar team”.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Na de premiere van de docu liet Paris via haar entourage weten dat ze weigert de beschuldigingen te geloven. Ze zou de docu nog niet gezien hebben, maar zegt stellig dat het “zonder enige twijfel om leugens gaat”. Ze is ook diep teleurgesteld dat ze de kans niet kreeg om de film te bekijken voor de première.

De nasleep van de documentaire is enorm. Verschillende radiostations weigeren nu nog de muziek van de ‘The King of Pop’ te draaien. Ook het Franse luxemerk Louis Vuitton heeft de herfstcollectie van Virgil Abloh, die draait rond Jackson, uit de rekken gehaald.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be

LEES OOK

Nu in het nieuws