Zoon van David Beckham slaat Stranger Things-actrice aan de haak

Romeo Beckham (16), zoon van voetbalster David Beckham, is samen met Millie Bobby Brown (15). Zij is bekend als Eleven uit de populaire Netflix-serie Stranger things.

Het is de eerste keer dat Romeo een relatie aan het grote publiek bekendmaakt. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in 2016. Op een gala van Unicef moesten Millie samen met David Beckham een award uitreiken. Op het podium ging het er erg hartelijk aan toe tussen de twee. Op Instagram schreef Millie dat ze “die avond nooit meer zou vergeten”.

Na die bewuste avond liet de jonge actrice meermaals uitschijnen dat ze Romeo wel zag zitten. Toen haar in een interview gevraagd werd wat er haar personage Eleven nog te wachten staat in Stranger things, antwoordde ze: “Ik weet het niet. Ik hoop iets met Romeo Beckham.”

Pril

“Hun relatie is nog pril”, klinkt het bij insiders, volgens The Sun. “Maar ze zijn een tof koppel. En Victoria is dol op Millie.” Victoria Beckham, in een vorig leven bekend als Posh Spice, staat dus volledig achter de romance van haar zoon. Tot juli 2018 had Millie een relatie met de Amerikaanse zanger Jacob Sartorius (15), maar daar maakte ze met een emotionele open brief een einde aan.

Door Wout Desmytere