Lauren over haar relatie met Jens Dendoncker: “We halen het onnozelste in elkaar naar boven”

Bron © Humo

Komisch koppel Jens Dendoncker en Lauren Versnick. Foto: BELGA

Komiek Jens Dendoncker (28) mag dan misschien wel de grappigste thuis zijn, zijn nieuwe liefde Lauren Versnick (24) doet niet erg onder. En dus lachen ze samen heel wat af, zegt de vriendin in Humo.

Ze schudt naar eigen zeggen nog niet evenveel grappen uit haar mouw als comedian Jens Dendoncker, maar op de set van het VTM-programma Studio tarara is Lauren Versnick opengebloeid. Daarin speelt ze de rol van Babs, een kleedster die eigenlijk een carrière als actrice ambieert. “Ik heb het concept humor herontdekt”, vertelt de dochter van Lynn Wesenbeek. Want vroeger schatte ze zichzelf niet als meest komische in. “Ik heb een hilarische zus die de beste oneliners spuit. Zij stond voor sfeerbeheer, ik was altijd de praktische doener. Maar nu sla ik in mijn impulsiviteit wel de raarste dingen uit mijn botten.”

En die moppen doen dus haar lief Jens, aan wiens zijde ze op de MIA’s voor het eerst verscheen, tot tranen toe lachen. Al gebeurt dat uiteraard ook omgekeerd. “Toen we een paar dagen geleden in Barcelona waren, hebben we veel bekijks gehad. Mensen op de Ramblas dachten dat we een attractie waren. We halen het onnozelste in elkaar naar boven.”

Door sir