Bruid in tranen wanneer ze geheime boodschap van overleden mama ontdekt: “Ik kon geen woord meer uitbrengen”

Bron © BBC

Foto: Shutterstock.

Een 38-jarige vrouw uit het Britse Leicester heeft op haar huwelijk een geheime boodschap gevonden van haar moeder, die voor haar grote dag overleed.

De mama van Emma was terminaal ziek en wist dat ze de trouwdag van haar dochter mogelijk niet meer zou halen. Ze begon afscheidsbrieven te schrijven aan de hele familie, maar overleed voor ze er een kon schrijven voor Emma. Daar was de toekomstige bruid het hart van in, maar ze wist niet dat haar nog een andere verrassing wachtte.

Buiten haar weten om, had haar moeder de schoenmaker gecontacteerd bij wie Emma haar trouwschoenen besteld had. Ze vroeg de schoenmaker niet alleen of ze de schoenen voor haar dochter al kon betalen, maar ook om er een persoonlijke boodschap op aan te brengen.

“Dit is best een emotioneel paar schoenen”, schrijft de schoenmaker op Facebook. “Een klant had een voorafbetaling gedaan voor een paar schoenen. Zonder haar medeweten heeft haar terminale moeder me gecontacteerd om voor haar te betalen. Ze heeft me ook een boodschap doorgegeven die ik onderaan de schoenen moest graveren. (...) Helaas is haar moeder overleden voordat de schoenen klaar waren.”

Bruid in tranen wanneer ze geheime boodschap van overleden mama ontdekt: “Ik kon geen woord meer uitbrengen”
Foto: Facebook.

Voor haar grote dag ging Emma de schoenen oppikken bij de schoenmaker. Toen ze de boodschap van haar mama las kon ze haar tranen niet bedwingen. “Ik wou je een cadeautje doen voor je grote dag. Je trouwschoenen zijn mijn cadeau aan jou.” Op de andere schoen: “Ik hoop dat je een fantastische, magische dag beleeft. Lots of love and big hugs, mum, xx.”

Emma was overdonderd, voor haar overlijden had haar mama brieven geschreven aan verschillende familieleden. “Ik heb er helaas geen (een brief nvdr.) gehad. Haar tijd was op”, zei Emma. “Daarom is dit heel speciaal voor mij.”

“Haar mama zal zo toch een beetje bij haar zijn als ze naar het altaar loopt”, aldus nog Lace and Love.

Door adm
VOOR ABONNEES