Jennifer Lopez spreekt voor het eerst over haar verloving

Bron © Vogue

Foto: Photo news

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez kondigden enkele dagen geleden hun verloving aan, en ondanks de geruchten over zijn mogelijke ontrouw, vertoeft het koppel momenteel in de zevende hemel. “We zijn gewoon echt gelukkig”, benadrukte de zangeres tijdens een interview.

Na een relatie van twee jaar zullen Jennifer Lopez en Alex Rodriguez binnenkort in het huwelijksbootje stappen. Het huwelijksaanzoek zelf vond plaats tijdens een romantische vakantie van het koppel in de Bahama’s. Dat meldde het koppel enkele dagen geleden zelf via hun sociale media.

Tijdens een interview voor het tijdschrift People sprak het koppel nu voor het eerst openlijk over hun verloving. “Alles wat we doen, ondernemen we samen”, vertelde de zangeres. “Hij kent mijn dromen en ik ken de zijne. Samen voelen we ons sterker. We zijn gewoon echt gelukkig.”

Zowel Jennifer Lopez als Alex Rodriguez hebben al kinderen uit vorige relaties. Het nieuw samengestelde gezin bestaat uit twee dochters van Alex, Natasha (14) en Ella (10) en de tweeling van Jennifer, Max (11) en Emme (11).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Door Vanessa Vanhove
Meest recent