Probleemkind Mauro Icardi duikt weer op bij Inter

Bron © BELGA

Foto: AP

Opvallende verschijning donderdag op training bij het Italiaanse Inter Milaan: Mauro Icardi. De Argentijnse spits trainde voor de eerste keer mee na net iets meer dan een maand afwezigheid wegens een conflict omtrent een contractverlenging.

De 26-jarige international was sinds 13 februari afwezig nadat hij zijn aanvoerdersband had moeten inleveren. Naar eigen zeggen sukkelde hij met een knieblessure, maar de club weerlegde dat. Volgens Inter had een MRI-scan geen significant letsel aan het licht gebracht.

De onderhandelingen omtrent een contractverlenging tussen Icardi en de Milanese club sleepten op dat moment al een tijdje aan en de Argentijn schermde met heel wat interesse. Om de druk wat op te voeren nam Inter zijn aanvoerdersband af en zat hij niet in de kern voor het Europa League-duel tegen Rapid Wenen. Enkele dagen later werd er dan weer een steen gegooid naar de wagen waarin zijn vrouw en zaakwaarnemer Wanda Nara achter het stuur zat. Het incident gebeurde in Milaan en in het voertuig zaten naast Wanda ook de drie kinderen van het koppel.

Intussen is er nog steeds geen nieuw contract getekend, de huidige overeenkomst loopt tot medio 2021. Vorig seizoen werd Icardi met 29 treffers co-topschutter in de Italiaanse Serie A. Dit seizoen staat de teller op vijftien stuks, maar het laatste doelpunt dateert wel al van 15 december. Sinds 9 februari kwam hij niet meer in actie.

AANGERADEN
Meest recent