Gezin razend nadat ze ontdekken dat nieuw huis naast homo-seksplek ligt: “Ze gaan door, zelfs als je roept”

Bron © RTL Nieuws, De Telegraaf

Foto: Google Maps

Kim en Alex dachten dat ze in september vorig jaar hun droomhuis hadden gekocht. Maar dat lijkt nu toch anders te zijn. Hun nieuwe huis ligt naast een homo-ontmoetingsplek.

“Ik was in shock, maar dacht dat het iets eenmaligs was”, zegt Kim Duim tegen de Nederlandse zender RTL Nieuws. Maar een dag later zag ze zes mannen in de bosjes langs haar huis seksuele handelingen uitvoeren. “Ik kwam erachter dat het elke dag gebeurt. ’s Ochtends, ’s middags, ’s avonds, het gaat maar door.” Het huis van Kim en Alex staat langs de A7 in Benningbroek. Haar kinderen zien vaak korte ontmoetingen van mannen op het stukje land vlak naast een parkeerplaats. “Vaak zijn ze boven aan het spelen en dan zien ze het. Die van negen jaar let er ook heel erg op. Dan zegt ze: Mama, ze zijn er weer! Ze raakt er heel erg door van slag.”

De politie bellen, heeft volgens Kim weinig zin. De mannen zijn vaak al weg tegen dat de agenten ter plaatse zijn. Ze begrijpt ook wel dat het geen prioriteit is voor de politie. “Maar ik kan mijn kinderen niet eens in de tuin laten spelen. Ik word er zo verdrietig van”, vertelt ze. “Mijn kinderen stellen vragen over dingen die ze helemaal niet horen te weten.”

Kim probeert de mannen zelf ook te confronteren. “We lopen erheen en geven aan dat er kinderen wonen, maar het lijkt hen niks uit te maken. Ze gaan gewoon door, ook als je roept.”

Play

bekijk ook

Eerste Amerikaanse ‘bordeel’ met seksrobots krijgt kritiek vanuit religieuze hoek: “Leert mannen verkrachten”

Vloer van “illegale” seksclub bezaaid met schaarsgeklede vrouwen tijdens inval politie

Door sgg
VOOR ABONNEES