Justin Bieber: “Ik zal Selena Gomez altijd graag zien”

Selena Gomez en Justin Bieber in 2011 toen ze nog een koppel waren. Foto: Photo News

Hoewel Justin Bieber (25) vandaag een getrouwd man is, ziet hij zijn ex Selena Gomez (26) nog steeds graag. Dat bekende de popster zelf op Instagram toen hij reageerde op iemand die zijn huwelijk met Hailey Baldwin (22) in vraag stelde.

Het is niet meteen gebruikelijk dat Justin Bieber reageert op commentaren op Instagram, maar het werd hem deze week duidelijk allemaal wat te veel toen hij een foto had gedeeld van zijn vrouw Hailey en daar een gemene reactie op kwam. “Je houdt niet van Hailey! Je bent alleen met haar getrouwd om Selena Gomez terug te pakken. Bovendien slaapt Hailey met mannen zoals Shawn Mendes om beroemd te worden en is ze racistisch”, klonk het bij monde van een van zijn volgers.

Het noopte de popster tot een opvallende reactie. “Ik heb absoluut van Selena gehouden en zal haar altijd graag blijven zien.” Maar hij bevestigde ook dat hij “halsoverkop” van Hailey houdt. “Ze is zonder twijfel het beste wat me ooit is overkomen.”

Knipperlichtrelatie

Justin en Selena hadden tussen 2010 en 2018 een knipperlichtrelatie. In de zomer van 2018 begon hij echter een relatie met zijn andere ex-liefje Hailey. In september trouwden ze voor de wet. Dit jaar volgt dan nog een groot feest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

 

Door flb
AANGERADEN