Tinderaar stelt wel héél hoge eisen: “Misschien vindt hij zijn vrouw in de jaren 50”

Bron © Mirror.co.uk, Reddit

Foto: red/Belga

Roodharige vrouwen swipen beter naar links wanneer ze op Tinder het profiel van ene Chad (26) tegenkomen. Dat geldt ook voor wie nog geen eigen appartement heeft waar hij mag komen slapen, te weinig verdient, niet graag kuist of kookt en af en toe eens een praatje slaat met een andere man. De extreem hoge eisen van de Tinderaar gaan online een eigen leven leiden. “Zijn ideale vrouw vindt hij vast wel ergens in de jaren 50.”

“Moet voldoen aan mijn normen”, zo begint Chad zijn bijschrift op Tinder. Gevolgd door een indrukwekkend eisenpakket. Zo zoekt hij een vrouw die blond is of brunette, fit en afgetraind, tussen 1m60 en 1m70 groot, en al-tijd bereikbaar. Ze moet ook goed kunnen pijpen en “me eender zo noemen als ik wil”. Ze moet ook een stabiel jaarlijks inkomen hebben van meer dan 70.000 dollar (62.000 euro), niet uit gaan dansen en al zeker geen “girls nights” hebben. “Voor minder ga ik niet”, schrijft hij nog. Wat hij dan zelf meebrengt, buiten zijn behaarde, niet helemaal afgelijnde torso, daar hebben swipers het raden naar.

Een date zal hij er misschien niet mee vinden, maar het lijstje zorgt op Reddit alvast voor hilariteit. Vooral omdat Chad zelf een schrijffout maakt, terwijl hij zelf zulke hoge eisen durft te stellen. “Hij vindt vast wel een goede match in de jaren 50”, suggereren ze daar.

Tinderaar stelt wel héél hoge eisen: “Misschien vindt hij zijn vrouw in de jaren 50”
Het eisenpakket van ‘Chad’ werd gedeeld op Reddit
Door CKA
Meest recent