Mel B trapt alweer een Spice Girl op de tenen: “Victoria Beckham? Een beetje een bitch”

Mel B (links) haalde eerst uit naar Geri (midden) en nu naar Victoria (rechts) Foto: Photo News

Mel B blijft met de voeten vooruit andere Spice Girls irriteren. Nu noemt ze Posh Spice Victoria Beckham “een beetje een bitch”. Eerder deze week gaf ze ook al toe dat ze een one night stand had met Geri Halliwell, tot grote frustratie van die laatste.

Melanie Brown (43) heeft zich duidelijk geamuseerd tijdens de opname van een interview met Piers Morgan. De fragmenten die daarvan naar buiten komen, tonen hoe ze met de botte bijl onthullingen doet over de ene na de andere Spice Girl. Zoals nu dus over Victoria Beckham (44). Die moet ze tegenwoordig wat minder, zei ze, en noemde haar “een beetje een bitch”.

De reden? Het feit dat Posh Spice haar statige zelve niet opnieuw een podium wil ophijsen voor de reünietournee van de Spice Girls. “Ik ben triest dat ze er niet gaat zijn”, zei Scary Spice tijdens Piers Morgan’s Life Stories. “Maar ze heeft het druk met haar modelijn en haar familie. Ik blijf hopen dat ze toch zal opdagen.”

Mel B trapt alweer een Spice Girl op de tenen: “Victoria Beckham? Een beetje een bitch”
Posh Spice en Scary Spice in betere tijden, zusterlijk naast elkaar Foto: REUTERS

Volgens de Britse tabloid The Sun zijn vrienden er zeker van dat de opmerkingen bij de chiqueste aller Spice Girls in het verkeerde keelgat zullen schieten. Vooral omdat Mel B eerder al heel hard heeft aangedrongen. “Ze wil gewoon dat Mel haar wensen respecteert.”

Dat had Ginger Spice Geri Halliwell (46) wellicht ook fijn gevonden. Over haar zei Mel B in datzelfde interview dat ze ooit seks hadden gehad. Een one night stand. De onthulling zou de vriendschap tussen de dames danig onder druk zetten.

LEES OOK. Spice Girls verklappen bedgeheimen

Het is nog af te wachten of Emma Bunton en Mel C ook nog een veeg uit de pan zullen krijgen - en daarmee weer wereldwijde aandacht zullen krijgen. Voor de ticketverkoop voor de tour kan het allicht geen kwaad.

Mel B trapt alweer een Spice Girl op de tenen: “Victoria Beckham? Een beetje een bitch”
Victoria Beckham zou het te druk hebben met haar modelijn en haar familie. Deze week was ze nog op de officiële openingsceremonie van het National Museum van Qatar. Foto: AFP
Door Kim Clemens
AANGERADEN