Dochter wijst Gwyneth Paltrow terecht na foto op Instagram

Bron © Instagram

Gwyneth Paltrow deelde deze foto met haar dochter op Instagram. En dat was niet naar de zin van de 14-jarige Apple. Foto: Instagram

Apple Martin, de dochter van actrice Gwyneth Paltrow en Coldplay-zanger Chris Martin, heeft haar moeder in het openbaar op de vingers getikt. Paltrow had een foto met haar dochter gedeeld op Instagram, zonder Apples medeweten. “We hebben hierover gesproken, mama. Je post geen foto’s van mij zonder mijn toestemming.” De terechtwijzing bracht onmiddellijk een online discussie op gang.

Gwyneth Paltrow (46) genoot deze week van een skireis met haar kinderen. De Oscarwinnares plaatste als fiere moeder een foto met haar 14-jarige dochter Apple online, maar dat was niet naar de zin van de puber. Ze liet bij de foto zelfs een commentaar achter die iedereen kon lezen. “Mama, we hebben hier al over gesproken. Je mag niks posten zonder mijn toestemming.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?????

Een bericht gedeeld door Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) op

 

Paltrow reageerde nog door te zeggen dat Apples gezicht niet herkenbaar was door haar skibril, maar het hek was al van de dam. De volgers van Paltrow startten onmiddellijk een hevige discussie over het delen van foto’s met anderen zonder toestemming en kropen in twee kampen. Tegenstanders geven Apple gelijk, voorstanders noemen haar brutaal door haar moeder publiekelijk terecht te wijzen. Ook verschillende experts springen op het debat en tonen begrip voor tieners die inspraak willen in wat op sociale media over hen verschijnt.

De opmerking van Apple is intussen verwijderd, maar de foto staat nog steeds online. Moeder en dochter hebben niet meer gereageerd op de hele discussie. Doorgaans houden Paltrow en haar ex-man Chris Martin hun kinderen afgeschermd voor camera’s en sociale media.

Dochter wijst Gwyneth Paltrow terecht na foto op Instagram
Het bericht op Instagram waarin Apple haar ongenoegen laat blijken aan haar moeder. Foto: Instagram
Door dvg