Gluren bij BV's: Laura Tesoro deelt sexy kiekje in bed, Kat Kerkhofs in badpak

Foto: IG

Laura Tesoro koestert momenten in bed met haar lief, Kat Kerkhofs sprong al in haar badpak. En Josje is een beetje in de war. De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Nieuwe mama Josje Huisman weet even niet meer vanwaar haar volgers komen en vraagt in een lijvig bijschrift onder een foto van zichzelf aan de microfoon om de reden. "Er zijn veel dingen die ik leuk vind. Ik hou van mode en van hoeden (maken). Ik hou van zingen, van dansen en bewegen. Ik hou van lezen en van schrijven. Ik hou van eten en van de natuur. Ik hou van mezelf, mijn vriend en van mijn baby. Dit alles is wel eens te zien op mijn Instagram. Maar ik vraag me wel af: om welke reden volg je mij eigenlijk? Waarschijnlijk een heel groot deel nog vanwege K3. Misschien een paar nieuwe volgers vanwege baby? Of muziek? Stijl? Of gewoon lekker gluren bij de buren. Vertel het me!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoi. Hier ben ik met een bolle buik in de studio om nieuwe muziek in te zingen.. niet omdat het moest, maar omdat het kon. Ik had er zin in. Wat een luxe, ik weet het! Ik denk dat ik juist tijdens mijn zwangerschap eens goed ging nadenken over wat ik nou ècht leuk vind om te doen en wat ik belangrijk vind. Wat wil ik nu eigenlijk? (30-ers dilemma, hallo existentiële crisis, lol, nee, zo erg nou ook weer niet)????‍????????‍?? Behalve dus enorm graag voor mijn kind zorgen. Jaja, daar ga ik weer. Blijf lezen. Ik kreeg laatst de comment: Oh daar heb je d'r weer met d'r kind. Vond ik natuurlijk niet zo leuk, want ja voor mij is hij nu één van de leukste "bezigheden" die ik heb. En dat terwijl ik dat kreeg van iemand die zelf in verwachting is. Vreemd, zo gaat dat soms. Maar dus, er zijn veel dingen die ik leuk vind; Ik hou van mode en van hoeden (maken). Ik hou van zingen, van dansen en bewegen. Ik hou van lezen en van schrijven. Ik hou van eten en van de natuur. Ik hou van mezelf, mijn vriend en van mijn baby. Dit alles is wel eens te zien op mijn Instagram. Misschien dat mijn feed de afgelopen tijd wat meer rond de baby heeft gedraaid. Maar ik vraag me wel af: om welke reden volg je mij eigenlijk? Waarschijnlijk een heel groot deel nog vanwege K3. Misschien een paar nieuwe volgers vanwege baby? Of muziek? Stijl? Of gewoon lekker gluren bij de buren:) Vertel het me in een comment. Vinkleuk. XJ.

A post shared by Josje Huisman (@josjecoos) on


StuBru-boegbeeld Linde Merckpoel verwelkomde deze week een klein Merckpoeltje. Ze luistert naar de naam Lio. Hoe, was Linde dan zwanger? "Baby van mijn broer dus hé", verduidelijkt ze in het bijschrift.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eh toi, dis moi que tu m'aimes. Hoi klein Merckpoeltje. Bonjour, Lio. ♥? (vn mn broer dus, he mannen.)

A post shared by Linde Merckpoel (@lindemerckpoel) on


Liefde is... Samen slapen en wakker worden met zicht op Londen. Dat is alvast hoe zangeres Laura Tesoro er over denkt. Zij deelde een zwoele en tegelijk romantische foto vanuit haar bed met haar nieuwe vriend, gemaakt toen ze samen op citytrip waren. "I just love waking up next to you", staat erbij te lezen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I just love waking up next to you

A post shared by L A U R A T E S O R O (@lauratesoro) on


Zie jij presentator Thomas Vanderveken staan op deze foto? Hij is de linkse man met vermomming. "Nog twee fluohesjes erbij en we wandelen bij je binnen", grapt hij in het onderschrift.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nog twee fluohesjes erbij en we wandelen bij je binnen. ????

A post shared by Thomas Vanderveken (@thomasvanderveken) on

 

Zijn vrouw Veronique Leysen is trouwens een echt ochtendmens. De ontwerpster verklapt dat ze elke dag om half zes (!) 's morgens opstaat. Wat ze dan doet? Rustig koffie zetten, uren kranten doorbladeren en scrollen op het internet om vol inspiratie aan een nieuwe dag te beginnen."

 

 

Radiopresentatrice Eva De Roo had iets te vieren: de dertigste verjaardag van haar aanstaande Jan Paternoster. "Hoera, mijn lief is dertig", schreef ze bij een grappige foto van hun tweetjes. En bij zo'n feest, hoorden cola-ijsjes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoera, m’n lief is 30!! Een lekkere verjaardag @janpaternoster ??

A post shared by Eva De Roo (@eva_deroo) on


Als je programamaakster Danira Boukhriss niet op je scherm ziet, zit ze erachter. Dat schrijft ze zelf bij een sensueel kiekje. "Moest het u interesseren: tegenwoordig vooral actief achter de schermen", staat er.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moest het u interesseren: tegenwoordig vooral actief achter de schermen ??

A post shared by Danira Boukhriss Terkessidis (@danira__bt) on

 

Tv-persoonlijkheid Kat Kerkhofs had deze week een belangrijke officiële melding (die iets meer zegt over het 'bijberoep' van manlief Dries Mertens). "Ik ben officieel een blogster. Een dikke merci aan mijn insta hubby. We weten allemaal dat er heel wat "lijk ik niet te dik vanuit dit standpunt"-poses werden uitgeprobeerd voor dit kiekje er was. Al jullie Instagram-liefjes verdienen een trofee. Het is een zware business."

 

 

Voormalig fotomodel Phaedra Hoste vindt niets zo lief als babyvoetjes en mijmert over het feit dat ze zelf geen mama is en kindjes mist in haar leven.

 

Als actrice Hilde De Baerdemaeker thuiskomt, heeft ze een tweekoppig ontvangstcomité klaarstaan, namelijk haar twee rosse katten. De dieren gaan maar al te graag op de motorkap van haar wagen zitten. Grappig detail: de poezen lijken op een tweeling en de ster heeft ook zelf een tweeling. "Nog een tweeling die altijd blij is als ik thuis parkeer", staat er bij de foto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nog een tweeling die altijd blij is als ik thuis parkeer... #flits #meestertijger #pitspoezen @starsky_belgium

A post shared by Hilde De Baerdemaeker (@hilde_de_baerdemaeker) on

 

Ook seksuologe Kaat Bollen heeft een tweeling en de kindjes zijn wel héél blij als ze van frietjes met mayonaise mogen smullen. "Zet vooral je geluid op", raadt ze aan. Dan hoor je het gekir van de kleintjes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zet vooral je geluid op ????‍?? Mayo met frietjes van @mcdonaldsbelgium ! ??

A post shared by Kaat Bollen (@kaatbollen) on

Door vwh