Voormalige Spice Girl Geri Halliwell reageert voor het eerst op “onthulling” dat ze seks had met Mel B

Bron © Mirror

Foto: splash, reuters

“We waren beste vriendinnen. Het gebeurde gewoon.” In een interview beweerde Mel B enkele dagen geleden dat ze in de jaren 90 seks had gehad met collega-Spice Girl Geri Halliwell. Die laatste, die sinds haar huwelijk met F1-baas Christian Horner door het leven gaat als Geri Horner, heeft nu voor het eerst gereageerd op de beweringen. “Klopt niets van.”

LEES OOK. Mel B trapt alweer een Spice Girl op de tenen: “Victoria Beckham? Een beetje een bitch”

Mel B, ofwel Scary Spice, hield zich niet in tijdens haar interview met de Britse talkshowhost Piers Morgan. “Ze had geweldige borsten. Geri gaat me hiervoor haten omdat ze een sjiek bestaan leidt in haar landhuis met haar man, maar het is een feit. Het gebeurde, we lachten ermee en dat was het. Het is maar één keer gebeurd. Het was wel heel leuk.”

Volgens de Britse roddelpers zette de “onthulling” veel druk op het huwelijk van Ginger Spice, die sinds 2015 getrouwd is met Formule 1-baas Christian Horner, en zou ze zo kwaad zijn dat de geplande Spice Girls-reünie van tafel gegooid zou zijn.

Volgens een persbericht dat de intussen 46-jarige Geri Horner de wereld instuurde, klopt er echter niets van. Niet van de seks-bewering en niet van de ruzie. “Het was teleurstellend om zulke dingen te moeten lezen, vooral op Moederdag”, stond onder meer te lezen. Maar Geri houdt nog altijd van alle Spice Girls: Emma, Mel B, Mel C en Victoria. Ze wil echter graag laten weten dat de bewering niet klopt. En dat ze niet kan wachten om alle meiden en de fans terug te zien op de reünietour. Ze hoopt een geweldige tijd te beleven met iedereen en wat nieuwe herinneringen te maken.”

Door mtm
AANGERADEN