Jean Paul Gaultier strikt dochter van Madonna voor nieuwe collectie

© Isopix

Lourdes Leon, de ondertussen 22-jarige dochter van Madonna, is beetje bij beetje stapjes aan het zetten in de modewereld. In 2019 werd ze al aan boord gehaald door Miu Miu en nu doet ook Jean Paul Gaultier een beroep op haar voor zijn collectie met het streetwearlabel Supreme.

flb

Lourdes Leon is niet meteen de jonge vrouw die graag in de schijnwerpers staat. In tegenstelling tot haar bekende moeder zit ze niet op Instagram en verschijnt ze haast nooit op feestjes in Hollywood. In de plaats ging ze eerst vier jaar studeren aan de University of Michigan. Nu die studies zijn afgerond, komt ze voorzichtig in de spotlights te staan.

Zo was ze een van de modellen in de lentecampagne 2019 van Miu Miu. En nu heeft ze blijkbaar al een volgende prominente job te pakken. Ze staat model voor de nieuwe collectie die Jean Paul Gaultier maakte in samenwerking met Supreme. De Franse ontwerper en het New Yorkse label lieten al twee teaserbeelden los, op een ervan prijkt Lourdes in een rode broek en een blazer. De collectie zelf wordt op 11 april gelanceerd.

Puntbeha

Dat Gaultier voor Lourdes kiest, hoeft niet te verbazen. Niet alleen werd ze door de Amerikaanse modepers gebombardeerd tot it-girl van het moment, haar mama Madonna was ooit de muze van de ontwerper. Zo creëerde hij voor de Blond Ambition-tournee in 1990 de bekende puntbeha voor haar.

Aangeboden door onze partners

Lees ook