Beyoncé valt als een blok voor print van Belgische ontwerper: sterren volgen haar voorbeeld

Bron © highsnobiety

Beyoncé poseert op Instagram in een outfit van Dries Van Noten en in haar zog volgen andere grote namen zoals A$AP Rocky en Jake Gyllenhaal. Ze zijn allemaal fan van de sixties prints die uit de lente- en zomercollectie voor mannen komen.

Dries Van Noten liet zich voor zijn lente- en zomercollectie voor mannen voor 2019 inspireren door Verner Panton. Dat is een bekende Deense designer van onder meer meubels - denk maar aan de S-vormige iconische Panton Chair - die vooral in de jaren 60 furore maakte.

De kleurrijke kronkels die kenmerkend waren voor zijn werk, zijn nu terug te vinden op de hemden, broeken en zwemshorts van de Belgische ontwerper. Hij kreeg bovendien van de nazaten van Panton uitzonderlijk toestemming om er gebruik van te maken.

En met succes. Die zogenaamde lava-print is fel gegeerd in Hollywood. Hoewel het om een mannencollectie gaat, trok Beyoncé een matchende outfit aan van Van Noten en deelde daarvan enkele foto’s op Instagram.

Bruin kostuum

Daarna volgde Joe Jonas, die hetzelfde hemd aantrok voor een albumcover. Muzikant Steve Lacy koos voor een andere variant en acteur Jake Gyllenhaal verscheen op de rode loper in een bruin kostuum met eenzelfde print.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Steve (@steve.lacy) op

 

Door flb
Meest recent