Britney Spears laat zich opnemen in psychiatrisch ziekenhuis

Bron © TMZ

Britney Spears liet in januari al weten dat ze er een tijdje tussenuit zou gaan Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

Zangeres Britney Spears heeft zich laten opnemen in een psychiatrisch ziekenhuis. Dat meldt showbizzsite TMZ. De ziekte van haar vader valt Spears te zwaar. “Tijd voor wat me-time”, zegt ze op Instagram.

Spears zou ongeveer een week geleden opgenomen zijn. Ze zal er dertig dagen verblijven. Op haar Instagram-account schreef ze woensdag zelf: “We hebben allemaal wat tijd voor onszelf nodig. Word verliefd op zorgen voor jezelf, voor je geest en lichaam.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We all need to take time for a little "me time." :)

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears) op

Britneys vader, Jamie Spears, werd onlangs voor de tweede keer geopereerd aan zijn darmen en kampt sindsdien met zware complicaties. De zangeres zou daar zwaar onder lijden, zeggen bronnen aan TMZ.

 

In januari liet Spears al weten dat ze er een tijdje tussenuit zou gaan wegens de gezondheidsproblemen van haar vader. Haar shows in Las Vegas werden uitgesteld, en ook het nieuwe album dat ze zou uitbrengen, is verschoven.

Britney Spears staat nog altijd onder financieel en wettelijk toezicht van haar vader sinds in 2009 bleek dat ze psychische problemen had.

bekijk ook

20 jaar geleden leerde de wereld een nieuwe popsensatie én een onsterfelijke hit kennen

Gênant: Britney Spears weet even niet meer waar ze optreedt

Dit roepen concertgangers plots massaal naar Britney Spears

Door Tom Le Bacq