Céline Dion oogt nog scherper: “Het klopt dat ik vermagerd ben, maar ik voel me goed”

© ISOPIX

De Canadese zangeres Céline Dion, die begin 2016 haar (man)ager verloor, is volgens fans zorgwekkend mager. De ster geeft toe dat ze is afgevallen, maar stelt mensen gerust. “Ik voel me goed en sterk”, zei ze in een interview in de talkshow Good Morning America.

vwh

“Ik voel me sterker en mooier”, stak ze van wal. “Ik word dun genoemd en ik ben ook dun, maar ik ben ook erg leuk, weet je! Het is waar dat ik een beetje magerder ben, maar alles is in orde. Maak jullie geen zorgen. Ik heb een nieuwe passie ontdekt: dansen”, zei ze. Dion heeft intussen het liefdesgeluk opnieuw gevonden bij de zeventien jaar jongere Spaanse danser Pepe Munoz.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In januari dit jaar verscheen Céline Dion in chique outfits op de Parijse modeweek, maar het was haar superslank figuur dat alle aandacht kreeg. Fans noemden haar uiterst magere lichaam alarmerend. Toen reageerde de ‘My Heart Will Go On’-ster snedig in The Sun. “Ik doe dit voor mezelf. Ik wil me sterk, mooi, vrouwelijk en sexy voelen”, klonk het toen al. “Ik hou ervan van hoe ik er nu uitzie, maar ik wil er verder niet over praten. Als je het mooi vindt dan ben ik er voor je, als je het maar niets vindt, laat me dan met rust.”

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook