Gluren bij de BV's: James Cooke maakt nieuwe vrienden en Phaedra Hoste gaat onder het mes

Foto: Instagram

Phaedra Hoste gaat onder het mes, Rani De Coninck had een moeilijke dag en presentator James Cooke maakt op vakantie in Thailand meteen nieuwe vrienden. De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Jani Kazaltzis is jarig en alvast een paar witte sokken.Of de stilist daar blij mee is, is nog maar de vraag maar hij kan er alvast hartelijk om lachen. 

Olga Leyers kruipt even in de huid van Britney Spears en maakt in 'Bitbit' stijl een bescheiden pirouette. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#britneychallengeaccepted DOP @billieleyers

Een bericht gedeeld door Olga Leyers (@olgaleyers) op

Samen met Dina Tersago gaat An Lemmens de wereld rond op zoek naar eenzame boeren. Met haar legergroene jumpsuit en goudkleurige valies is ze er alvast klaar voor. 

Actrice Hilde De Baerdemaeker is naar eigen zeggen compleet doorgeslagen: "Sinds ik aan yoga doe, is boomknuffelen niet meer voldoende. Ik moet ze echt kussen." 

Omdat het niet altijd een exotisch strand moet zijn: ex-K3'tje Kristl Verbeke geniet van een koffietje tussen de bloesems in haar tuin. "Iemand groene vingers?Mijn rododendrons staan er wat sipjes bij."

Het mag dan wel Paasvakantie zijn, toch mijmert presentatrice Evi Hanssen over haar vakantie in Canada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toen ik een Cowgirl was. ?? #tbt @3opreis #canada #horses #cowgirl #travel

Een bericht gedeeld door Evi Hanssen (@evihanssen) op

Ook bekende Vlamingen hebben het wel eens moeilijk. Radiopresentatrice Rani Deconinck deelt een openhartige boodschap op haar Instagramaccount en benadrukt dat het leven geen picture perfect instagram is. "Soms kan ik het leed van de wereld niet aan en slik ik de hele dag mijn tranen weg. Ik heb geleerd om zo'n dag toe te laten en mezelf een dag zelfzorg te gunnen." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zo ken je mij : altijd (te) breed lachend, genietend van het leven, klaar om te springen. Je denkt dat ik zo geboren ben, dat het leven één groot feest voor me is. En dat is vaak zo, maar zo nu en dan, zoals gisteren, valt de hemel op m’n hoofd. Dan komt het leven ineens heel zwaar binnen. Kan ik al het leed in de wereld niet aan en slik ik de hele dag m’n tranen weg. Ik heb geleerd om zo’n dag toe te laten en mezelf een dag zelfzorg te gunnen. Eens dat verdriet dat je elke dag onderhuids meesleurt, toe te laten. Er diep in te gaan en gewoon jezelf te zijn, met al je kwetsuren en builen. Van bekende mensen wordt verwacht dat ze áltijd goedgemutst en gelukkig zijn, maar guess what?... Wij zijn ook maar mensen. Kwetsbaar en gehavend. Soms kan het gemis me heel zwaar vallen en heb ik de kracht niet meer om anderen aan het lachen te brengen. Maar als ik mezelf zo’n off-dag gun, ben ik daarna tien keer sterker om het wél te kunnen. Om weer voluit te genieten van al die kleine dingen die het leven mooi maken en het leven het leven waard. Gisteren zag ik op weg naar huis plots de állermooiste regenboog. Ik kreeg de tranen in m’n ogen en voelde haar zo verschrikkelijk dicht bij mij... voor het eerst leek ik zelfs de básis van zo’n regenboog te zien en verwarmde ik me aan de gedachte dat zij me dit liet zien... terwijl de woorden ‘I love you more than I can say’ (of zoiets...) op de radio klonken. Ik heb haar in gedachten de knuffel gegeven die ik haar toen niet meer heb kunnen geven en gezegd hoeveel ik van haar hou. Over the rainbow... en kijk, de donkere wolken, ook in m’n hoofd, trokken weg en ik wist weer waarom ik gelukkig moet zijn. Voor háár en voor die zovele anderen die het niet meer kúnnen. Dus, jij daar, geniet waar je kan vandaag en als je eens een mindere dag hebt, weet dan dat je niet alleen bent. Het leven is geen picture perfect instagram, het is vallen en opstaan en elke dag weer kiezen om naar de plus of de min te kijken...???? Ik hou van het leven. En jij? #selflove #beyourself #happy #sad #wereonlyhuman #lifeasitis #lifeisshortliveit #justbe #bekindtoyourself #letitgo #alltheway

Een bericht gedeeld door Rani De Coninck (@ranideconinck) op

James Cooke heeft in Thailand nieuwe vrienden gemaakt. Voor wie twijfelt, heeft de presentator een duidelijke boodschap: "Ik sta links op de foto!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deal? Deal! Nieuwe vrienden gemaakt ?? Ik sta links #thailand #newfriends

Een bericht gedeeld door James Cooke (@jamescooke1984) op

Zolang je haar maar goed zit. Actrice Leen Dendievel is niet zo blij met de staat van haar huid na al die lagen make-up maar over haar haar is ze wel lovend. "Dank u Jochen Vanhoudt!" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nomakeup

Een bericht gedeeld door Leen Dendievel (@leendendievel) op

Televisiepersoonlijkheid Phaedra Hoste ging deze week onder het mes maar stelt meteen haar volgers gerust: "Alive and kicking, het probleem is opgelost." Met de hashtag #brugada verwijst ze naar haar dokter en topcardioloog Pedro Brugada. 

Door lla