Spice Girls blazen wereldtournee af na ruzie over “seksuele relatie” tussen Mel B en Geri

Foto: REUTERS

Berg je hoop maar op om de Spice Girls in ons land aan het werk te zien. Na de ruzie over de vermeende seksuele relatie tussen Mel B en Geri Halliwell heeft de groep beslist om alleen het Britse luik van hun tournee af te werken en er daarna mee op te houden. Dat meldt The Mail on Sunday.

Naar de reünie van de Spice Girls, die met uitzondering van Victoria Beckham allemaal van de partij zullen zijn, wordt wereldwijd reikhalzend uitgekeken. De dames zelf deden dat ook, tot Mel B twee weken geleden een bommetje dropte door in een interview toe te geven dat zij en Geri Halliwell in hun periode bij de band wel eens het bed gedeeld hebben. “Geri gaat me haten omdat ik dit zeg, maar het was zo”, zei Mel B.

Profetische woorden, want Geri nam de onthulling niet in dank aan. Ze ontkende het in alle toonaarden en zei “gekwetst” te zijn door wat haar (gewezen?) vriendin beweerde.

De ruzie binnen de groep blijft niet zonder gevolgen. Volgens The mail on sunday kunnen de twee sindsdien niet meer door één deur en is alvast beslist om de wereldtournee door Amerika, Australië en het Midden-Oosten, die aangekondigd zou worden na hun reünietournee in het Verenigd Koninkrijk, af te gelasten.

“Het is een dramatische week geweest”, zegt een bron in de entourage van de band aan de Britse krant. “Afgelopen zondag leek het zelfs alsof de hele tournee afgelast zou worden. Uiteindelijk beslisten ze dat ze de Britse concerten wel moesten geven door het contract en omdat ze hun fans niet willen ontgoochelen, maar daarna is het gedaan. Ze wilden de tournee verlengen, maar die plannen zijn opgeborgen.”

bekijk ook

En plots duiken de ‘Spice Girls’ op tijdens bloedernstige persconferentie over Brexit

Spice Girls live op een Victoria’s Secret show in 2007

Door gjs
AANGERADEN