Ze dacht de perfecte Tinderdate gehad te hebben, de volgende ochtend sloegen vijf woorden die droom aan diggelen

Foto: Belga - Twitter

Hij kwam naar haar toe, legde zijn hand in haar rug en drukte haar meteen een hartstochtelijke kus op de lippen. Alita was meteen tot over haar oren verliefd. Die nacht dacht ze zelfs dat ze de ware ontmoet had. Die gedachten waren geen lang leven beschoren.

Een Tinderdate durft wel eens teleur te stellen, maar meestal gebeurt dat op het moment waarop je de persoon in kwestie ontmoet. Dat was bij de Britse Alita Brydon niet het geval. De date zelf kon niet beter zijn, maar achteraf bleef er van dat mooie plaatje geen spaander meer heel.

Ze hadden al een tijdje berichten uitgewisseld en Alita had het gevoel dat ze de man ondertussen redelijk goed kende. Ze wist welke films hij leuk vond, allerlei intieme details en zelfs wat hij ’s avonds zou eten op sommige dagen. Het feit dat hij twee uur verderop woonde, zorgde er echter voor dat het lang duurde voor de twee konden afspreken.

Voor hun eerste date zouden ze gewoon samen iets gaan drinken. “Ik zag hem vol zelfvertrouwen op me af stappen. Zonder een woord te zeggen, drukte hij zijn lippen op de mijne, legde hij zijn hand op mijn onderrug en kuste hij me. Het gebeurde. Alles kwam eindelijk samen.”

De date verliep als een droom en Alita ging slapen met gedachten aan een toekomst samen. Ze dacht dat ze nu echt de ware ontmoet had. Tot ze de volgende ochtend een berichtje van hem had. Of toch, van zijn nummer. Het bevatte amper vijf woorden, maar genoeg om alles kapot te maken: “Blijf weg van mijn vriend.”

Alita was geschokt maar antwoordde dat ze geen idee had wie dit bericht gestuurd kon hebben. Al snel volgde een uitleg en vielen de puzzelstukjes in elkaar: de nieuwe vrouw had Alita’s date ontmoet nadat hij met Alita gematcht had. Hij had haar familie al ontmoet en zou bij haar gaan inwonen. Hij had zelfs al een ring gekocht voor de dame in kwestie. “Ik zou nooit iemand versieren die al een partner had”, aldus een geschrokken Alita. “En ik zou alles doen om ongedaan te maken wat die vrouw heeft doorstaan. Maar ik wist het niet. Ik kan alleen een ijskoude les trekken uit dit alles: wees voorzichtig met wie je vertrouwt.”

Door nkdr
Meest recent