Marc Jacobs is getrouwd en daar waren heel wat sterren getuige van

Foto: ISOPIX

Marc Jacobs (55) is dit weekend in New York getrouwd met zijn vriend Charly Defrancesco. Dat gebeurde in aanwezigheid van heel wat bekende modellen en sterren. Beelden van het duidelijk spetterende feest doken al snel op sociale media op.

De gastenlijst voor het huwelijk van modeontwerper Marc Jacbos en Charly Defrancesco oogde bijzonder indrukwekkend. Zo waren onder meer Kate Moss en haar dochter Lila Grace aanwezig, maar ook Naomi Campbell, Gigi en Bella Hadid, Kaia Gerber, Christy Turlington, Chloe Sevigny, Rita Ora en Emily Ratajkowski. Ze werden door paparazzi opgewacht aan The Grill, een restaurant in New York City waar het feest plaatsvond.

Op Instagram plaatste Jacobs een foto van zijn ring om zijn vinger. Op zijn pak droeg de designer een pinguïnspeld. “Pinguïns hebben één partner en maatje voor heel hun leven”, schrijft de 55-jarige ontwerper. “Een prachtig voorbeeld van trouw.”

Flashmob

In april 2018 raakte bekend dat Jacobs zijn vriend ten huwelijk had gevraagd. Hij ging daarvoor niet alleen op één knie, maar had zelfs dansers en danseressen ingeschakeld om bij wijze van flashmob te dansen op het nummer ‘Kiss’ van Prince.

Het is niet de eerste keer dat Jacobs in het huwelijksbootje stapt: in januari 2010 trouwde hij met de Braziliaan Lorenzo Martone.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Naomi Campbell (@naomi) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ron Ben-Israel Cakes (@rbicakes) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kate Moss ?? (@katemossphoto) op

Door flb
Meest recent