Schotse bookmakers zien bondscoach Martinez naar Celtic vertrekken

Foto: BELGA

Hoewel Celtic Glasgow in Schotland alweer op een historische treble lijkt af te stormen - het won al de League Cup, staat in de halve finale van de FA Cup en de landstitel is zo goed als binnen - lijkt het erop dat interim-coach Neil Lennon tijdens de zomer er toch zijn boeltje zal mogen pakken. En volgens de Schotse bookmakers staat niemand minder dan Roberto Martinez op nummer één om de nieuwe coach bij de Schotse topclub te worden.

Allicht is het wishful thinking van de Schotse voetbalfans, maar de Schotse gokkantoren kregen de voorbije weken zo veel gokjes op Roberto Martinez als nieuwe Celtic-coach dat ze hun noteringen hebben moeten aanpassen. De Belgische bondscoach zag zijn notering stijgen van 4/1 naar 4/6 en sprong zo naar de nummer één positie van grootste kanshebbers om de Celtic Glasgow komend seizoen te trainen. Boven Andre Villas-Boas en huidig trainer Neil Lennon. Die nam eind februari over van Brendan Rodgers, toen die naar Leicester City vertrok.

De kans dat Roberto Martinez een mogelijkheid op een Europese titel met de Rode Duivels op het EK2020 wil laten schieten voor een uitdaging bij Celtic lijkt ons eerder klein, maar daar denken ze in Schotland toch duidelijk anders over.

  • Meest recent