Amber Heard haalt snoeihard uit naar ex Johnny ‘het monster’ Depp

Amber Heard en Johnny Depp: het modder gooien gaat maar door. Foto: Photo News

Amber Heard, de ex van Johnny Depp, heeft snoeihard uitgehaald naar de acteur die ze een ‘monster’ noemt wanneer hij drugs heeft genomen.

Heard (32) beschuldigt Depp (55) al langer van mishandeling, maar nu zijn er details naar boven gekomen uit rechtbankdocumenten. Daarin zegt ze dat haar voormalige man haar meermaals heeft geslagen, dat hij haar aan de haren heeft getrokken en dat hij haar de keel heeft dichtgeknepen. Dat alles gebeurde toen Depp drugs had genomen of zwaar had gedronken. Heard omschrijft Depp als een geweldenaar met waanvoorstellingen die zichzelf niet in de hand had. “We noemden die kant van hem ‘Johnny het monster’”, zo omschrijft ze haar ex.

LEES OOK. Johnny Depp doorbreekt bijna twee jaar na scheiding stilzwijgen: “Ik ben niet gewelddadig”

De uithaal van Heard is een reactie op een klacht die Johnny Depp op zijn beurt tegen haar had ingediend. Hij laat haar vervolgen voor smaad en eiste een schadevergoeding van 50 miljoen dollar. Volgens Depp zoekt Heard alleen maar aandacht om haar eigen acteercarrière weer op de sporen te krijgen. Meer zelfs: hij zegt dat zij het huiselijk geweld heeft aangestookt.

Amber Heard haalt snoeihard uit naar ex Johnny ‘het monster’ Depp
Foto: isopox
Door jdr