Na mislukt experiment

Lenny van ‘Blind getrouwd’ lijkt opnieuw verliefd … en het is geen onbekende

© Instagram

Het lijkt erop dat Lenny Janssens (37) van ‘Blind getrouwd’ zijn scheiding met Jolien intussen heeft verteerd, want op Instagram is een foto verschenen waarop hij zoenend poseert met voormalig Miss België-finaliste en ‘Expeditie Robinson’-deelneemster Chloé Evangelista (30).

ehu

© Blind Getrouwd

“Ik denk dat het geen verrassing is dat Jolien en ik niet getrouwd blijven”, zei Lenny vorige maand nog aan het einde van ‘Blind getrouwd’. Hij liet tijdens het experiment nooit in zijn kaarten kijken. Er werd veel gelachen en de sfeer bleef altijd boven nul, maar meer ook niet. “Ik ga niet zeggen dat Jolien en ik beste vrienden zijn, maar ik blijf haar wel een prachtvrouw vinden. Ik gun haar alles.”

Nu lijkt het erop dat Lenny wél de liefde heeft gevonden. Voormalig Miss België-finaliste en ‘Expeditie Robinson’-deelneemster Chloé Evangelista plaatste een foto op Instagram waarop zij en Lenny elkaar een innige zoen geven voor de Eiffeltoren in de Franse hoofdstad. Ze plaatste er een hartje bij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Chloé is geboren in Menen, maar woont nu in Kortrijk en werkt als commercieel technisch adviseur. Ze was in 2009 eerste eredame bij de verkiezing van Miss West-Vlaanderen en later ook finaliste bij Miss België.

LEES OOK. Hoe gaat het nu met de oude ‘Blind Getrouwden’? Een nooit onthulde liefde, baby’s en verwaterde vriendschappen

© Vier

Vorig jaar nog was Chloé te zien in ‘Expeditie Robinson’, toen Vier het format een nieuw leven probeerde in te blazen. Grappig toeval: ook Lenny is een ex-deelnemer van het survivalprogramma. Hij nam deel in 2006, toen ‘Expeditie Robinson’ nog op VTM liep.

© VTM

Lenny maakte eerder al geen geheim van zijn voorkeuren: de ideale vrouw heeft volgens hem zo weinig mogelijk opsmuk. “Ik val op naturel, dat vind ik aantrekkelijk. Ik val ook op zuiderse, donkere types, ze moet een mooi en warm karakter hebben en goed opgevoed zijn”, zei hij in januari nog. Dat zuiderse kantje is alvast ingelost, want Chloé is half Belgische, half Portugese.

LEES OOK