Meteen lange rij aan Ghelamco Arena voor ticketverkoop bekerfinale

Aanschuiven voor ticket bekerfinale Foto: DVH

Gent -

KAA Gent is maandagmiddag gestart met de verkoop van tickets voor de bekerfinale tegen KV Mechelen op 1 mei. Abonnees krijgen voorrang en hoewel ze ook online een ticket kunnen kopen, staat er al heel de namiddag een lange wachtrij aan de loketten van de Ghelamco Arena.

KAA Gent-supporters met een abonnement kunnen online een ticket kopen voor de bekerfinale tegen KV Mechelen. Buffalo’s met een account waar verschillende abonnementen aan zijn gekoppeld, hebben die luxe niet. Ook bedrijven met verschillende abonnementen moeten aanschuiven aan de loketten van de Ghelamco Arena.

Dat zorgde maandagmiddag meteen voor lange rijen. Naar verluidt stonden de eerste supporters al om 7 uur aan te schuiven. “Er zijn ook individuele abonneehouders bij die graag naast elkaar zitten”, zegt Dirk Piens, veiligheidsdirecteur van KAA Gent. Online kunnen abonneehouders maar één ticket kopen voor de bekerfinale.

Meteen lange rij aan Ghelamco Arena voor ticketverkoop bekerfinale
Foto: DVH

Ook online is het al heel de dag druk bij KAA Gent. Onder meer via sociale media deden supporters hun beklag over een ticketsysteem dat tegenstribbelde. “Ik heb geen weet van grote technische problemen. Maar als heel veel mensen tegelijk een ticket willen kopen, kan het gebeuren dat er een beetje vertraging op zit”, zegt Piens. Houders van een abonnement voor de reguliere competitie krijgen nog voorrang tot 20 april. Op 23 april start de vrije verkoop.

Meteen lange rij aan Ghelamco Arena voor ticketverkoop bekerfinale
Foto: DVH
Door Sander Luyten
AANGERADEN
Meest recent