Abonnee worden? Kies je leesformule

17/04/2019 - TV & Radio
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

Een slaapkamer vol spiegels, maar Mathilde en Nisse hebben liever een gewoon huis.    SBS

Van het bordeel naar een nóg lelijker huis

Een nieuwe aflevering van Blind gekocht, en alweer een koppel dat niet tevreden is. Nisse en Mathilde woonden vroeger in een bordeel, maar dromen van een mooi huis in het Gentse. Maar wat ze uiteindelijk voor hun budget krijgen, kan hen bepaald niet bekoren.

Voor de goede zaak in een vroeger bordeel wonen: het is toch niet helemaal je dat, zo vinden Nisse en Mathilde. Een woonkamer met tralies voor de ramen en slaapkamers vol spiegels zijn niet de gedroomde plek om aan kinderen te beginnen denken. Dus zal er binnenkort maar iemand anders het pand van krakers en inbrekers moeten behoeden. Nisse en Mathilde dromen immers van een leuk en afgewerkt huis, het liefst in het centrum van Gent. Als het even kan, willen ze daar nog graag een tuintje bij. Maar met een budget van 290.000 euro blijkt zo’n parel quasi onvindbaar voor aankoopmakelaar Béa. Ze verbreedde dus haar blikveld en vond de ideale woning in de stadsrand, in Gentbrugge. Helaas kan het pand het jonge koppel niet meteen bekoren. Ze merken overal minpunten op en kunnen het uiteindelijk niet anders formuleren dan: “Bedankt om een lelijk huis voor ons te kopen”.

Maar misschien is er wel hoop, want zoals we al eerder zagen in Blind gekocht worden er met de steun van de programmasponsors wonderen verricht. Hopelijk ook voor Kim en Cédric in Londerzeel. Toen zij zagen wat ze maar kregen voor hun centen, was Kim zo teleurgesteld dat ze nachtmerries overhield aan haar nieuwe huis.(jdr)

Blind Gekocht, Vier, 20.35

AANGERADEN