Annelien Coorevits krijgt de wind van voren van Temptation-deelnemers nadat ze hen te saai noemde

Nadat Laura enkele weken geleden al had uitgehaald naar de programmamakers van Temptation island - die haar naar eigen zeggen ‘saai’ zouden hebben neergezet - is het ook voor andere deelnemers genoeg geweest. Demi en Roger, die beiden hun relatie testten, hebben op sociale media stevige kritiek op presentatrice Annelien Coorevits.

Bepaalde uitspraken die Coorevits eerder deze week deed over de deelnemers zijn bij sommigen niet in goede aarde gevallen. Volgens haar zouden de vrouwen op het eiland niet altijd eerlijk zijn en eerder op zoek zijn naar bekendheid in plaats van hun relatie te willen testen. “Ik kan soms moeilijk doordringen tot de vrouwen. Ze zijn niet altijd eerlijk. Ik heb het gevoel dat bepaalde koppels zich niet hebben ingeschreven om hun relatie te testen, maar om bekend te worden”, zei de presentatrice deze week in Story.

Daar gaat Demi niet mee akkoord. Zij reageerde op de uitspraken via Instagram. “Sorry, maar deze vrouw hebben wij letterlijk tien minuten per dag gezien en zij kent mij zogenaamd als geen ander? Ga toch weg! Het enige wat je kon doen, was stoken tijdens de show. En nee, het is geen ‘relatietest’.”

Complimenten krijgen

Ook Roger deelde die mening. Hij vindt dat de deelnemers net complimenten moeten krijgen omdat ze zich braaf gedragen hebben in Thailand. “Feit dat er tot nu toe nog niks gebeurd is, wil net zeggen dat de motivatie dit jaar hoog lag bij ons ‘saaie koppels’”. Hij dacht dat mensen voor hen gingen applaudisseren en niet dat ze hem elke week kritiek zouden geven.

Annelien Coorevits heeft voorlopig nog geen commentaar gegeven.

Annelien Coorevits krijgt de wind van voren van Temptation-deelnemers nadat ze hen te saai noemde

 

bekijk ook

‘Temptation’-Laura reageert op kritiek: “Ik verpest hun sensatieprogramma”

 

Annelien stelt de deelname van Laura en Roger in vraag

Kampvuurbeelden van Laura slaan in als een bom… maar niet bij Roger

AANGERADEN