Is Meghan Markle al bevallen? Fans denken van wel

Foto: pn

Meghan Markle en prins Harry kunnen op elk moment voor het eerst ouders worden. Vurige fans van het Britse koningshuis zijn er echter van overtuigd dat de hertogin van Sussex al is bevallen. De krant The Sun zet hun motivaties op een rij.

Het is gissen wanneer de nieuwe royal baby zal geboren worden, maar in januari verklapte de hertogin dat ze uitgerekend is voor eind april, begin mei. Eens het zover is, zullen we het alvast niet meteen weten. Het paleis meldde via een officiële brief dat het koppel eerst zelf van de heuglijke gebeurtenis wil genieten en dan pas de rest van de wereld zal inlichten over de komst van hun zoon of dochter. Aandachtige fans denken nu te weten dat de hertogin stiekem al bevallen is en stippen vier redenen aan die daarop zouden kunnen wijzen.

1. Mysterieuze post op Instagram

Afgelopen dinsdag deelden prins Harry en Meghan Markle op Instagram een bericht om hun fans te bedanken voor de cadeautjes die ze opstuurden voor de baby. Dat deden ze in hun eigen naam én die van het kleintje. Volgens fans is het ongebruikelijk om reeds te bedanken als het kind er nog niet is. Prins William en Kate bedankten pas als hun drie kinderen al waren geboren. Dat zou weleens kunnen verraden dat er al een mini Markle in het wiegje in Frogmore Cottage ligt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just one week ago, The Duke and Duchess of Sussex asked that you kindly consider supporting various organisations around the world in lieu of sending gifts for the upcoming arrival of their first born. Not only did many of you lend your support, you took action. Their Royal Highnesses wanted you to know the impact of your support – the direct effect your donation, energy, and action made! YOU chose to be part of the collective good, and you have made a real difference. Whether a $5 donation, £1000 contribution, offering to volunteer, or spreading the word – you’ve played your part. And on behalf of The Duke and Duchess (and Baby Sussex), we thank you so much. YOUR IMPACT: @thelunchboxfund will now be able to provide a minimum of 100,000 additional hot nutritionally fortified meals to children in dire need across South Africa @littlevillagehq received donations from all over the world (from UAE to Hong Kong and the US), they’ve increased their monthly donors, had a surge in volunteer applications, and re-energized their hard working team of 200+ staff and volunteers @wellchild can now provide 300+ additional hours of specialist care by a Well Child Nurse for a child with serious health needs, allowing families to stay together at home vs in hospital @Baby2Baby have received over 5,000 products to disperse to children in need, including cribs, books, backpacks, diapers and have received monetary donations from around the globe - from Guadalajara to Italy. You made this happen. Thank you.

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

2. Haar visagist is in het land

Op een Instagramverhaal van visagist Daniel Martin, een goede vriend van Meghan Markle, was vorige week een opmerkelijk beeld vanuit Windsor te zien. De Amerikaan, die de hertogin ook opmaakte voor haar huwelijk in mei vorig jaar, bevond zich op een steenworp van de koninklijke woonplaats. Heeft hij haar misschien geschminkt voor een foto met de pasgeboren baby, die de wereld pas later te zien zal krijgen?

3. Haar zwangerschapsverlof

Een derde ‘teken aan de wand’ is dat Meghan Markle al een maand niet meer in het openbaar is verschenen. Ze werd voor het laatst gezien op 19 maart, toen ze met prins Harry een officieel bezoek bracht aan New Zealand House in Londen om respect te betuigen voor de slachtoffers van de terreuraanslagen in Christchurch. De drie keer dat Kate Middleton haar zwangerschapsverlof aankondigde, beviel ze binnen de maand na haar laatste publieke verschijning.

4. De bizarre agenda van prins Harry

Het laatste officiële evenement dat prins Harry bijwoonde, was de Grote Curry Lunch van Lord Mayor op 4 april, die 2 miljoen pond opbracht voor een liefdadigheidsinstelling. Sindsdien is het onduidelijk waarmee de prins zich bezighoudt. Dinsdag berichtte het paleis wel dat hij een belangrijke briefing ontving, maar zijn eerstvolgende verplichting staat pas gepland voor binnen vier maanden. Daarom wordt gefluisterd dat hij - as we speak - luiers aan het verversen is.

bekijk ook

Wil je de baby van Meghan Markle en prins Harry zien stampen? Er is een filmpje van

Spontane prins Harry brengt hoogzwangere Meghan aan het blozen

 

Harry grapt over zwangerschap Meghan tijdens bezoek aan school

 

 

Door vwh