“Pet Sematary in het echt”: ‘dode’ hond ontsnapt plots uit zijn eigen graf

Bron © Daily Mail

Een Russisch gezin nam onlangs afscheid van hun 18-jarige hond, die onbeweeglijk op de grond lag en niet meer wakker wilde worden. Ze begroeven het dier in een ondiep graf, maar daar bleef de viervoeter - Dik genaamd - niet lang liggen. Hij was helemaal niet dood en klauwde zich een weg naar boven om uit zijn laatste rustplaats te ontsnappen. Hij werd uitgeput langs de kant van de weg gevonden en is intussen herenigd met zijn verbaasde baasjes.

Beelden van het bizarre verhaal verschenen op sociale media, waar sommigen het een mirakel vonden en dolblij waren dat de hond weer thuis is. Anderen hebben echter een andere mening en denken onmiddellijk aan Pet Sematary, het horrorverhaal van Stephen King dat recentelijk opnieuw werd verfilmd.

In het verhaal komen dieren - en ook mensen - weer tot leven als ze op een begraafplaats dat ooit tot een indianenstam toebehoorde, worden begraven. “Net Pet Sematary in het echt”, klinkt het op sociale media. “Zouden ze het boek gelezen hebben? Vrezen ze voor hun leven? Dan zouden ze dat misschien moeten doen.”

bekijk ook

‘Pet Sematary’, het horrorverhaal dat Stephen King niet durfde publiceren, komt naar het grote scherm

 

Heeft Netflix op de valreep nog engste horrorfilm van het jaar beet?

Hoornaars dringen binnen in auto en bouwen reusachtig nest: “Net een horrorfilm”

Door pjv