Na verlies ongeboren kindje, opnieuw drama voor Paulien in ‘Thuis’

Paulien is ontroostbaar, wanneer ze het nieuws van Adil verneemt. Foto: VRT

Nadat ze twee weken geleden al hun ongeboren kindje verloren na een zware val van de trap, sloeg het noodlot opnieuw toe bij Paulien en Adil in Thuis donderdagavond. Een koortsige en kermende Paulien moest in allerijl een operatie ondergaan, waarbij haar baarmoeder werd weggenomen. Een ingreep die de al noodlijdende relatie van Paulien en Adil helemaal onmogelijk lijkt te maken.

Het is Adil die haar na de operatie het harde verdict moet brengen. Dat ze bij de curettage (een gynaecologische ingreep waarbij miskraamweefsel wordt weggehaald in de baarmoeder, nvdr.) een infectie opliep, een abces kreeg en de operatie de enige manier was om het weg te halen. Alleen bleek het zo erg, dat ook haar baarmoeder moest weggenomen worden. Een ontroostbare Paulien wijst hem daarop de deur: “Het is allemaal uw schuld. Had jij goed zaad gehad dan was dit allemaal niet gebeurd. Ga weg, ik wil u niet meer zien!”

LEES OOK.Zwangere Paulien maakt een gevaarlijke val van de trap in Thuis

De vurige kinderwens van Paulien en Adil was al lang een thema in Thuis. Na maanden proberen, miskramen en IVF was ze toch zwanger was geraakt van Adil. Alles leek goed te lopen, tot die val van de trap. Hun dochtertje Lotte kwam te vroeg ter wereld en haalde het niet.

Ook de aflevering van vrijdagavond belooft voor een krop in de keel te zorgen, want alles wordt in gereedheid gebracht voor het afscheid van Steven. Die lijdt aan de spierziekte ALS en kiest nu voor euthanasie, maar niet zonder eerst het leven te vieren met wie hij liefheeft.

bekijk ook

Zwangere Paulien maakt een gevaarlijke val van de trap in Thuis

Video: VRT

Door eadp
Meest recent