Dit N+ artikel is exclusief voor jou als abonnee.

Abonnee worden? Kies je leesformule

19/04/2019 - TV & Radio
camera closecorrect down facebook gplus Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

Stephan woont in Canada met zijn paarden.  Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Wordt ‘horseman’ Stephan de populairste boer?

Wordt Stephan de meest begeerde boer van dit seizoen van Boer zkt vrouw – De wereld rond? Dat zou zomaar kunnen. Met zijn zwarte hoed en houthakkersvest ziet hij er alleszins al uit als een cowboy. En het lijkt erop dat de laatste boer van dit nieuwe seizoen ook echt leeft als een cowboy. Vlaanderen ruilde hij in voor een avontuur in de weidse natuur van Canada, waar hij leeft met zijn paarden. Het enige wat nog ontbreekt om het plaatje perfect te maken, is een Vlaamse droomvrouw aan zijn zijde.

Toegegeven, dat klinkt wat zoals het verhaal van cowboy/boer Jan uit het vorige seizoen, die toen een recordaantal brieven ontving. Of Stephan in zijn voetsporen treedt als populairste boer, moeten we nog afwachten, maar geïnteresseerde dames komen vanavond in de mini-aflevering meer te weten over deze stoere boer.

Ook akkerboer Gerard gaat op zoek naar zijn droomvrouw.  Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Presentatrice Dina Tersago stelde gisteren ook al akkerboer Gerard (43) voor, die in Duitsland aan de slag is op een gigantisch landbouwbedrijf. Hij woont alleen in een huis in de buurt van de boerderij. “Wat ik nu het meeste mis, is écht thuiskomen. Bij een lieve, leuke vrouw. En samen kunnen lachen, dat is het fijnste dat je kan hebben in het leven”, zegt de goedlachse akkerboer. Uit een vorige relatie heeft Gerard al een 10-jarig dochtertje.

Wie deze week de vier boeren en één boerin heeft gemist, of nog twijfelt over haar of zijn keuze, kan zondag om 19.55 uur terecht bij VTM voor een extra lange kick-offaflevering met nieuwe beelden van Stephan, Gerard, Etienne, Marianne en Victor.

BOER ZKT VROUW - dE WERELD ROND

VTM, 19.55 UUR