Waarom Josje haar baby weghoudt van het internet

© ABBELOOS

Kamari, het kindje van voormalig K3-zangeres Josje Huisman, is intussen bijna vier maanden oud maar toch zijn er op sociale media amper foto’s te vinden van het jongetje. “Dat is een bewuste keuze maar soms kriebelt het wel hoor”, zegt Josje aan platform en magazine &C.

LLA

Wie het Instagramprofiel van Josje Huisman in de gaten houdt, ziet maar bitter weinig foto’s verschijnen van Kamari en daar heeft Josje zo haar redenen voor. “Ik ben er nog niet klaar voor. Het voelt nog niet zo goed”, zegt ze aan het Nederlandse platform &C. Ook heeft de zangeres maar weinig vertrouwen in het internet. “Op een of andere manier kunnen je foto’s overal terechtkomen en gaan ze nooit meer weg. Als we Kamari zijn naam googelen, dan staat elk ding dat ooit over hem gezegd is online en dat blijft er voor altijd opstaan. Ik vind dat een beangstigende gedachte.”

Ondanks de angst voor het internet is het soms moeilijk om een foto of filmpje niet te delen. “Het kriebelt soms wel hoor want hij is superschattig. Ik laat Kamari later zelf beslissen wat hij online wil zetten en wat niet.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK