Red Foxes op Final Four Champions League in Sportpaleis

Foto: BELGA

De officiële cheerleaders van de Final Four van de Champions League 2019 in het Sportpaleis zijn de Red Foxes, een dans-team uit Oekraïne dat tot de absolute cheerleadingtop behoort in Europa. Ze waren al te zien op verschillende sportwedstrijden zoals onder het EK basketbal van 2015 in Letland, concerten, tv- en modeshows over de hele wereld. Ook in het Sportpaleis zullen ze het publiek opzwepen met hun uitzonderlijke choreografieën.

Nog andere acts zullen te op de Final Four te bewonderen zijn. Op 3 en 5 mei staan in het Sportpaleis de halve finales, Telenet Giants Antwerp-Tenerife en Virtus Bologna-Bamberg, en de troosting en finale van de Champions League op het programma. Er zijn al 26.000 tickets voor beide dagen verkocht. Door de teruggave van te veel bestelde tickets door de deelnemende buitenlandse clubs, zijn er extra plaatsen vrijgekomen. De Belgische fans die er alsnog willen bijzijn kunnen tickets boeken via deze link.

Meer dan 10 tickets via 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.). Groepen vanaf 20 personen genieten van een mooie korting in de prijscategorieën 1, 2 en 3 via groepen@sportpaleisgroup.be.

Door cpm
  • AANGERADEN