Lenny uit ‘Blind getrouwd’ nu al zeker van liefde voor Chloé: “Hij vroeg al of ik met hem in Amerika wil gaan wonen”

Zijn echtscheiding met Jolien is nog maar pas ondertekend en zijn huidige relatie is nog zeer pril, maar toch is ‘Blind getrouwd’-kandidaat Lenny nu al zeker van zijn liefde voor Chloé Evangelista. “We zijn niet gematcht door experten, maar door het lot”, getuigt de 30-jarige vrouw in Dag Allemaal.

mtm

Lenny en Chloé, voormalig Miss België-finaliste en Expeditie Robinson-deelneemster, leerden elkaar pas enkele weken geleden kennen. Kort na het afronden van de opnames van Blind getrouwd. “Zijn huwelijk was dus al voorbij”, benadrukt Chloé. “Maar het klikte vrijwel meteen. Al snel spraken we af om te gaan squashen en iets te gaan eten. Dat was zo leuk! Al snel ontdekten we dat we veel raakvlakken hebben.”

De relatie mag dan nog pril zijn, volgens Chloé zit ze al “in de zesde versnelling. “We zijn elke dag samen. Hij heeft me zelfs al gevraagd of ik met hem mee wil naar Amerika (waar Lenny een jobaanbod kreeg, nvdr.). Dat is zeker een optie. Hij zou het aanbod zelfs afslaan als ik het niet zag zitten. Hij wil gewoon bij mij zijn, maakt niet uit waar.”

Een nieuw huwelijk in de maak? “Het is ware liefde, maar da’s nog wat vroeg.”

bekijk ook

Het beslissingsmoment voor Lenny en Jolien

Krijgt Jolien de heupen van Lenny los?

LEES OOK