Herman Brusselmans en 34 jaar jongere vriendin Lena: “Een kind is zeer welkom, maar…”

Bron © Dag Allemaal

De 61-jarige Herman Brusselmans beseft het. Samen ouder worden met zijn 34 jaar jongere vriendin Lena zal niet lukken. Toch praten de twee soms over een kind samen, zeggen ze in Dag Allemaal.

LEES OOK. Lena klapt uit de biecht: “Vrijen met hem is tien keer opwindender”

“We dromen soms over een kind, ja”, geeft de bekende auteur toe. “Andere momenten ben ik dan weer bang dat het ons leven te veel overhoop zou halen. Ze zeggen dat een man kinderen kan krijgen tot zijn 80ste, maar da’s onzin.”

“Gezien Hermans leeftijd zijn we verplicht om er nu al over na te denken”, pikt de 27-jarige Lena in. “De kans dat ik nooit een kind krijg en mijn man vroeg verlies, is heel groot. Aan de andere kant: veel mensen hebben nooit échte liefde gekend, maar ik dus wel. Een kind verwekken op je 61ste is wellicht niet vanzelfsprekend, maar het kan ook aan mij liggen, . Ik heb nog nooit anticonceptie gebruikt en ben nog niet zwanger geworden. Ook bij jongere mannen niet. Mocht het toch gebeuren, dan zullen we het kind wel houden en er het beste van maken.”

Brusselmans voelt zich alleszins fitter dan vroeger. “Dankzij Lena eet ik gevarieerder en rook ik minder. Nog één pakje per dag, vroeger waren het er drie. Ja, ze heeft me helemaal gedresseerd (lacht).”

Door mtm
AANGERADEN