Buitenspeeldag in het Kaandelpark en in Landegem

Foto: www.deinze.be

Deinze / Nevele - De Deinse jeugddienst en het Huis van het Kind organiseren samen de Buitenspeeldag in Deinze. Zij werken daarvoor samen met Gezinsbond Deinze en Oscarcrew vzw. Zo bieden zij alle kinderen tot 12 jaar een fantastische buitenspeelnamiddag op woensdag 24 april in het Kaandelpark. De kinderen kunnen er bijvoorbeeld buttons maken, glittertattoos aanbrengen, er is circusanimatie en reuzespelen, springkastelen en constructies met creatools. Ook in Landegem wordt de traditie van de Buitenspeeldag verdergezet.

Het Huis van het Kind zal alle kinderen een gezond tussendoortje aanbieden en tijdens de Buitenspeeldag aanwezig zijn met informatie over toegankelijke en gezonde vrijetijdsbesteding voor kinderen.

JH Brieljant opent tussen 14 u. en 17 u. hun terras waar ouders, grootouders en kinderen een drankje kunnen krijgen tegen democratische prijzen.

Praktisch

Wanneer: woensdag 24 april 2019 van 14 tot 17 uur      

Waar: Kaandelpark, Mouterijdreef 20, 9800 Deinze

Buitenspeeldag Landegem

In Landegem wordt Buitenspeeldag zoals steeds georganiseerd door de jeugddienst in samenwerking met MFC Ten Dries en de kinderopvang. De activiteiten hebben plaats op de terreinen van MFC Ten Dries in Landegem op woensdagnamiddag 24 april. Kinderen tot 12 jaar kunnen er lopen, spelen, fietsen en springen dat het een lieve lust is. 

De kinderopvang voorziet voor alle kinderen een lekker vieruurtje. Voor (groot)ouders en kinderen die dit wensen, voorziet een groep adolescenten van MFC Ten Dries een terrasje met drankjes tegen democratische prijzen.

Praktisch

Wanneer: woensdag 24 april 2019 van 13 tot 17 uur

Waar: MFC Ten Dries, Dennendreef 62, 9850 Landegem

Door Eddy Lefevre
VOOR ABONNEES