Man doet bizarre ontdekking wanneer hij zijn wagen probeert te herstellen

© rr

Van een onaangename verrassing gesproken. Toen de eigenaar van een wagen achttien maanden na de herstelling van zijn auto zijn bumper verwijderde, trof hij er enkele schunnige opschriften aan. Een souvenir aan de woelige verstandhouding met zijn garagist.

gjs

De Audi R8 van Dan Barnett (42) hersteld krijgen, dat was geen eenvoudige opgave. Drie keer moest hij ermee teruggaan naar de garage omdat hij nieuwe beschadigingen aan zijn bumper en dashboard aantrof toen hij zijn wagen terugkreeg. Het kostte de Britse man uiteindelijk 110.000 pond - omgerekend ongeveer 127.000 euro.

Maar toen hij 18 maanden later zelf herstellingen aan zijn auto wilde uitvoeren en de bumper van de wagen haalde, schrok hij zich een hoedje. Hij trof er allerlei schunnige opschriften aan. “Ik ben een klootzak”, “Ik heb een kleine piemel en daarom rij ik snel” en meer van dat moois.

“Ik vond het eerst grappig”, zegt Dan uit Reading in The Sun. “Maar dat veranderde snel in woede. Dit is geen goedkope zaak. Ze hebben mijn auto beschadigd en dachten ermee weg te komen.”

De vader van zes begrijpt het niet. “Ik kan niet geloven dat ze klanten zo behandelen.” Audi heeft een onderzoek geopend naar de feiten.

LEES OOK