Is Olga Leyers opnieuw vrijgezel?

Bron © Qmusic

Olga Leyers en Simon Nuytten. Foto: DBA

Is Olga Leyers (21) opnieuw single? In een babbel op Qmusic noemt de jongste dochter van Jan Leyers haar vriend Simon Nuytten (26) plots “mijn toenmalige lief”. Het zou al de tweede keer zijn dat het koppel uiteen gaat.

Olga Leyers is deze week te gast in de podcast van Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Daar spreekt ze onder meer over de moeilijke periode die ze kende na haar deelname aan ‘De slimste mens ter wereld’ in 2016. Ook haar vriend en Bazart-gitarist Simon Nuytten komt ter sprake, maar Olga doet uitschijnen dat ze niet langer een koppel vormen.

“Tijdens De slimste mens leerde ik mijn toenmalig lief kennen. Ook hij was keigoed bezig. Drie maanden lang liep alles perfect: ik haalde de finale van De slimste mens, won Boxing stars en slaagde voor al mijn herexamens. Wij hebben toen iedere dag gevierd. Ofwel ging ik mee naar optredens, ofwel ging hij mee naar mijn tv-opnames, … Een onwaarschijnlijke periode. Daarna kreeg ik een reality check toen ik weer gewoon moest gaan studeren. Toen heb ik het twee jaar heel zwaar gehad.”

Later in het interview wordt Olga gevraagd naar haar band met Bazart, en ook daar spreekt ze in de verleden tijd over Simon. “Ik leerde Simon en de rest kennen toen ze een monsterhit hadden met Goud. Die intense periode heb ik samen met hen beleefd. Ze hebben allemaal een speciale plaats in mijn hart. Ik zal altijd die band met Bazart blijven hebben.”

Het zou niet de eerste keer zijn dat Olga en Simon een punt achter hun relatie zetten. De twee gingen in de zomer van 2018 na twee jaar uiteen. “Onze wegen zijn uit elkaar gegaan. We hebben met respect en liefde deze keuze gemaakt”, zei Olga toen. Begin dit jaar kreeg de romance een tweede adem. “De omstandigheden hebben ons een tijdje uit elkaar gedreven, maar we hebben elkaar weer gevonden”, klonk het toen. Nu houdt Olga zelf zich op de vlakte over haar relatiestatus. “Wie meent hieronder iets te moeten verstaan, gaat z’n gang maar. Wij doen daar geen verdere uitspraken over.”

Door dvg, bpr