Sunweb rekent in Ronde van Italië op kopman Tom Dumoulin: Nederlander krijgt steun van Belgen Jan Bakelants en Louis Vervaeke

© Photo News

De ploeg waarmee Sunweb volgende week naar Italië afreist voor de Giro is volledig gebouwd rond de ambities van kopman Tom Dumoulin. De Nederlander gaat op jacht naar zijn tweede eindzege in de Italiaanse rittenkoers en krijgt daarbij steun van onder meer Jan Bakelants en Louis Vervaeke.

Vincent Van Genechten

“We willen de successen van de afgelopen jaren herhalen, we gaan met dezelfde ambitie naar Italië en focussen ons op het algemeen klassement”, verklaarde ploegleider Marc Reef. Dumoulin eindigde na zijn zege in 2017 vorig jaar als tweede achter de Brit Chris Froome.

Sunweb rekent naast zijn kopman en Belgen Bakelants en Vervaeke op de Australiërs Chris Hamilton, Jai Hindley en Robert Power, de Nederlander Sam Oomen en de Amerikaan Chad Haga.

Selectie Sunweb: Chris Hamilton (Aus), Jai Hindley (Aus), Robert Power (Aus), Chad Haga (VSt), Jan Bakelants (BEL), Louis Vervaeke (BEL), Sam Oomen (Ned) en Tom Dumoulin (Ned)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten