Blake Lively én Keira Knightley opnieuw zwanger

© Isopix

De ooievaar zal in 2019 de overuren opstapelen. Niet alleen actrice Blake Lively is zwanger van haar derde kindje, ook collega Keira Knightley kondigde haar tweede zwangerschap aan.

LLA

Van het Verenigd Koninkrijk tot in Hollywood en terug: de ooievaar zal in 2019 meer dan eens de oceaan overvliegen om een baby af te leveren. Eerste halte? Bij actrice Blake Lively en haar echtgenoot Ryan Reynolds. Het koppel, dat al twee kinderen heeft, onthulde de zwangerschap op de rode loper van Reynolds' nieuwste film ‘Detective Pikachu’ en Lively genoot zichtbaar van haar groeiende buikje.

© ISOPIX

Wanneer het kindje geboren zal worden, zei het koppel niet. Het acteurskoppel houdt hun kinderen angstvallig weg van sociale media en poseerde nog maar een keer als gezin voor de pers.

Tweede kindje

De volgende halte voor de ooievaar is ten huize Knightley. De Britse actrice, onder meer bekend van haar rol in ‘Pirates of the Caribbean’, verwacht samen met haar echtgenoot James Righton een tweede kindje. Knightley deelde haar zwangerschap met de wereld afgelopen donderdag op het Chanelfeestje in Parijs. Of de kleine Edie (4) een broertje of zusje krijgt, is voorlopig nog koffiedik kijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners