Kylie Minogue zegt dat ze nooit moeder is geworden door borstkanker

© ISOPIX

Kylie Minogue heeft in een interview met The Sunday Times verteld over hoe de diagnose van borstkanker die ze in 2005 te horen kreeg uiteindelijk haar plan om ooit moeder te worden dwarsboomde. “Die kanker heeft alles veranderd”, klinkt het.

flb

Vandaag is Kylie Minogue vijftig en ongewild kinderloos. In het verleden heeft de Australische popster nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze graag kinderen had gewild, maar het was de diagnose van borstkanker die daar in 2005 een stokje voor stak. Ze was 36 toen ze voor het eerst chemo kreeg.

“De realiteit was dat ik toen al wat aan de late kant was om nog mama te worden. Hoewel het niet meteen op de agenda stond, heeft die diagnose toch alles veranderd. Ik wil er niet blijven over treuren, maar ik vraag me nog steeds soms af hoe het geweest zou zijn”, vertelt ze.

Opties?

Ze is momenteel gelukkig samen met Paul Solomons, een directeur bij het mannenblad GQ. “Iedereen zegt me dat ik nog steeds opties heb, maar ik weet het zo niet. Ik ben nu 50 en heb meer vrede met hoe mijn leven is verlopen. Ik kan niet zeggen dat ik van niets spijt heb, maar ik zou het er moeilijk mee hebben om dat voorval onder spijt te categoriseren. Ik moet er gewoon zo filosofisch mogelijk over proberen te zijn.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook