Belgisch koppel ligt onder vuur door gevaarlijk vakantiekiekje

Bron © metro.co.uk

Foto: Instagram Backpackdiariez

Camille en Jean zijn een koppel uit Brussel dat de wereld rondreist en daarvan gretig foto’s deelt op Instagram. Maar het laatste kiekje dat ze online zwierden, kan op heel wat kritiek rekenen. De twee bengelen namelijk uit een rijdende trein in Sri Lanka.

De treinrit tussen Kandy en Ella in Sri Lanka wordt aangeprezen als een van de mooiste die je wereldwijd kunt maken. En dus kan die niet ontbreken in het reisschema van heel wat travel influencers. Zo ook niet bij Camille en Jean, een koppeltje uit Brussel. Alleen deelden die twee op Instagram geen foto van het prachtige landschap, maar wel van henzelf terwijl ze uit de wagon hangen met onder hen de gapende afgrond.

Die gevaarlijke houding levert hen nu heel wat kritiek op. Ze zouden zeker de eersten niet zijn die het leven laten omdat ze net die ene mooie foto te pakken willen krijgen, is de algemene teneur. Bovendien zou uit hun Instagram Stories blijken dat de broer van Jean ook uit het raam moest hangen om de foto te kunnen nemen en dat ze er een uur over hebben gedaan tot iedereen blij was met het resultaat.

Populaire plaats

Enkele weken geleden nog kreeg een ander koppel Instagrammers ook heel wat kritiek omdat ze een gelijkaardige foto hadden gemaakt op dezelfde locatie. De Portugese vrouw stond toen maar met een voet op de rijdende trein. “Zijn jullie gek geworden? Wie riskeert nu zijn leven voor een foto?”, klonk het toen onder andere.

Toch zijn niet alle reacties negatief, heel wat anderen prijzen zowel het Belgische als het Portugese koppel voor de durf die ze aan de dag leggen. “Ik zou het zelf nooit durven, maar wat een te gekke pose”, zegt onder andere iemand.

 

Door flb
AANGERADEN