H&M laat zich voor nieuwe collectie inspireren door 'Stranger things'

Foto: H&M

Deze zomer is het zover, dan lanceert Netflix het derde seizoen van de populaire serie ‘Stranger things’. Naar aanleiding daarvan werkte de streamingdienst samen met H&M aan een exclusieve capsulecollectie met onder meer zwemkleding.

In het nieuwe seizoen van ‘Stranger things’ worden enkele nieuwe locaties in de fictieve stad Hawkins geïntroduceerd, eentje daarvan is Hawkins Community Pool. Het lokale zwembad dus, waar de collectie van H&M rond draait. Denk aan zomerse kleding met grafische T-shirts en tanktops, korte broeken, playsuits, zwemkleding en een reeks van zwembadaccessoires.

Sommige kledingstukken zullen ook in de reeks zelf opduiken, klinkt het. Voor de campagne van de nieuwe collectie werd bovendien Dacre Montgomery aan boord gehaald als uithangbord. Hij speelt Billy Hargrove, de stiefbroer van Max, in de serie en mocht voor een keertje model spelen.

Replica in Antwerpen

Samen met de lancering zal in de H&M flagship store in Antwerpen een replica van de Hawkins Community Pool terug te vinden zijn waar klanten zich volledig in de sfeer van de serie kunnen laten onderdompelen. De collectie is vanaf 23 mei beschikbaar in geselecteerde winkels en online.

Door flb