Wat was er aan de hand met de taille van Kim Kardashian op het Met Gala?

Foto: ISOPIX

Kim Kardashian staat bekend om haar brede heupen en wespentaille, maar op het Met Gala zag die taille er wel heel smal uit. Zo smal dat heel wat fans zich zorgen maakten. Sommigen opperden zelfs dat ze ribben zou hebben laten wegnemen.

Kim Kardashian daagde op het Met Gala op in een nude jurk van Thierry Mugler. Volgens de familie was het de eerste keer in twintig jaar dat de designer nog een ontwerp maakte voor zijn modehuis. Maar alle blikken waren eerder gericht op haar taille die door allerlei plooien nog eens werd geaccentueerd.

Die was wel heel mager, vonden heel wat mensen. En de kritiek stroomde dan ook binnen toen Kim zelf enkele foto’s van het gala op Instagram had gedeeld. “Geen enkel dieet of hoeveel je ook sport kan ervoor zorgen dat je lichaam deze vorm krijgt. Het moet wel plastische chirurgie geweest zijn”, klinkt het onder meer. Iemand oppert zelfs dat haar onderste ribben wel eens weggehaald kunnen zijn om dat effect te bekomen.

Personal trainer reageert

Na de vele kritiek zag haar personal trainer Melissa Alcantara zich genoodzaakt om tussenbeide te komen. Ze pareerde de commentaren met de mededeling dat Kim een korset droeg onder de jurk en dat ze zes dagen in de week samen trainen om die zandloperfiguur te bekomen. “Ik geef geen moer om jullie kritiek op of haar lichaam vals is of niet. Ik zie haar elke morgen en zie haar elke dag trainen en dat is lovenswaardig.”

Sobere Kanye

In tegenstelling tot zijn vrouw Kim koos Kanye West voor een heel wat minder opvallende outfit. Hij had op de roze loper een zwarte broek, een paar stevige stapschoenen en zwart jasje aan van het merk Dickies.Voor dat laatste betaalde hij nog geen 40 euro. Al was daarmee wel duidelijk dat de eigenzinnige rapper het thema camp helemaal aan zich voorbij liet gaan.

 

bekijk ook

Kim Kardashian reageert na heisa van fans: dit is de reden waarom haar wastafels geen kommen hebben

Grappenmaker probeert achterwerk van Kim Kardashian te kussen

 

 

 

 

 

 

Door flb
Meest recent